Kysymyksiä & Vastauksia

Mikä on blogin tarkoitus?

Jaan blogissa ajatuksiani, vinkkejä ja kiinnostavia uutisia paremman hyvinvoinnin tavoittelusta. Kirjoitelmani voivat liittyä niin ravintoon, liikuntaan, sosiaalisiin asioihin kuin positiiviseen ajatteluun–kaikkeen mikä liittyy yleisesti ihmisen fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin.

Miksi lähdit kirjoittamaan blogia?

Yllättävän pienillä elämäntapamuutoksilla ja ajatusmallien uudistamisella voi vaikuttaa todella paljon omaan jaksamiseensa ja elämänsä mielekkyyteen. Olen itse henkisesti ja fyysisesti paremmassa paikassa kuin muutama vuosi sitten ja haluan vain jakaa oman onnistumiseni muiden kanssa!

Mihin ajatuksesi perustuvat?

Kaikki kirjoitukseni perustuvat omiin kokemuksiini tai löytämääni tietoon, toisten artikkeleihin ja muuhun vastaavaan. Olen koulutukseltani merkonomi, eli en ole mikään lifrestyle coachi, ravintoterapeutti tai suuri filosofi. Uskon, että vuosien varrella kokemani haasteet ja ongelmat ovat kuitenkin yleisiä, joten toivon löytöjeni pätevän muidenkin kohdalla.

Kenelle blogi on tarkoitettu?

Toivon tietysti, että kaikki blogia lukevat siitä jotain irti, mutta ensisijaisesti kirjoitukseni on tarkoitettu niille, jotka kaipaavat mielekkäämpää elämää; niille, jotka haluavat parempaa mielen ja kehon hyvinvointia, niin töissä kuin vapaalla.